Карта пића

Кафе и топли напици

Турска кафа
170
Еспресо
190
Еспресо са млеком
210
Капућино
230
Капућино соја
330
Лате кафа
260
Фредо кафа
260
Нес кафа
230
Топла чоколада
310
Кувано вино
290
Кућа чаја
Нана, Камилица, Цејлонски, Мао Фенг, Алибаба, Ледено Доба
220

Воде

Роса
0,33 / 0,75
120 / 190
Врњци
0,25 / 1,00
170 / 190

СВЕЖЕ ЦЕЂЕНИ СОКОВИ

Лимунада
0,25
275
Лимунана
0,25
310
Цеђена поморанџа
0,25
340
Цеђени микс
0,25
390

СОКОВИ

Кока кола
0,25
265
Кока кола зеро
0,25
265
Швепс тоник / битер
0,25
265
Фанта
0,25
265
Спрајт
0,25
265
Ред бул
0,25
390
Next
0,2 / јабука, поморанџа, шумско воће, бресква, јагода
255

ТОЧЕНА ПИВА

Зајечарско светло
275
Бира морети
350
Хајникен
370

ФЛАШИРАНА ПИВА

Лашко
350
Зајечарско црно
350
Хајникен
390
Хајникен нула
390
Сомерсби јабука
350

Ракија и коњак

Шљива "Demetra"
0,03
350
Лоза "Demetra"
0,03
330
Кајсија "Zlatna"
0,03
360
Виљамовка "Demetra"
0,03
360
Дуња "Demetra"
0,03
370
Шљива "Simonida"
0,03
510
Траварица "Paun"
0,03
330
Вињак "Paun 15"
0,03
480
Реми Мартин в.с.о.п.
0,03
670

РУМ и ТЕКИЛА

Бакарди бели
0,03
350
Бакарди карта бланка
0,03
350
Агавита бела / златна
0,03
330

ВОТКА и ЏИН

Руски Стандард
0,03
350
Руски Стандард Платинум
0,03
430
Хендрикс
0,03
450

Виски

Џони Вокер
0,03
330
Чивас 12
0,03
450
Џејмисон
0,03
390
Фоур розес
0,03
370
Џек Данијелс
0,03
410
Вајлд Турки 101
0,03
510
Карду 12
0,03
610

Ликери и битери

Горки лист
0,05
330
Ликер од вишње
0,05
330
Ликер од малине
0,05
330
Кампари
0,05
450
Бејлис
0,05
450

БЕЛА ВИНА

Шардоне
Јовић (СРБ)
480
Ризлинг потркањски
590
Рајнски ризлинг
Јовић (СРБ)
2950
Гевурцтраминер / траминац
Деурић (СРБ)
3300
Про Анима / пино блан
Плантаже 13. јул (МНЕ)
3300
Жупљанка / жупљанка
Винариум (СРБ)
3500
Трач / тамјаника
Пантић (СРБ)
3800
Шардоне / шардоне
Тодоровић Књажевац (СРБ)
3900
Северна морава / морава
Деурић (СРБ)
4000
Престо Barrique / шардоне
Пантић (СРБ)
4300
Капетан / шардоне, тамјаника
Галот (СРБ)
3300
Малвазија / малвазија
Веркат (СРБ)
3600
Грашац / грашац
Веркат (СРБ)
3500

ЦРВЕНА ВИНА

Вранац потркањски / вранац
Јовић (СРБ)
650 / 3050
Дедовац / мерло, каберне совињон, црна тамјаника
Винариум (СРБ)
3600
Црна тамјаника / црна тамјаника
Рај (СРБ)
3700
Епоха / мерло, каберне совињон
Плантаже 13. јул (МНЕ)
3900
Епигениа / прокупац
Топлички виногради (СРБ)
3850
Дерт / каберне, совињон мерло
Подрум стари дан (СРБ)
3900
Шираз / шираз
Тодоровић Књажевац (СРБ)
4100
Престо барик / мерло
Пантић (СРБ)
4400
Дионизије / вранац, каберне совњон
Jовић (СРБ)
5600
Вранац Император
Бовин (МАК)
8900
Каберне совињон / каберне совњон
Галот (СРБ)
3400

РОЗЕ ВИНА

Дионизије / мускат хамбург, каберне совињон
Јовић (СРБ)
480
Калабалак / пино ноар
Подрум стари дани (СРБ)
3100
Розе / пино ноар
Тодоровић Књажевац (СРБ)
3500
Пиноранж / пино гриђо
Винариум (СРБ)
3700
Розе / мускат хамбург
Веркат (СРБ)
3100

ПЕНУШАВА и ДЕЗЕРТНА ВИНА

Ла делициа просеко / глера
Витиколтори фриулани ла делициа (ИТЛ)
510 / 2550
Тријумф / шардоне
Александровић (СРБ)
4700
Ћинзано бјанко / вермут
Ћинзано (ИТЛ)
0,05 = 350
Ћинзано росо / вермут
Ћинзано (ИТЛ)
0,05 = 350

Коктели

Лотика
џин, сок од лимуна, сируп од зове, зелена јабука
580
Црвен бан
вотка, ликер од малине, лимунов сок, шећерни сируп, сода
610
Фејк Дакси
џин, ликер од вишње, лимунов сок, шећерни сируп, тоник
610
Куба либре
бели рум, кока-кола, лимета
610
Џин физ
џин, шећер, лимунов сок, сода
620
Негрони
џин, кампари, слатки вермут
630
Блек рашн
вотка, ликер од кафе
650
Вајт рашн
вотка, ликер од кафе, млечна крема
650
Лонг ајленд
вотка, џин, текила, бели рум, ликер од наранџе, лимунов сок, кока кола
700
Виски саур
виски, сок од лимуна, шећерни сируп
620
Вино зова
бело вино, сируп од зове
570
Мохито
бели рум, браон шећер, нана, лимета, сода
650
Маргарита
текила, ликер од наранџе, лимунов сок
630
Каипирошка
вотка, лимета, браон шећер
580
Космополитан
вотка, ликер од наранџе, лимунов сок, сок од бруснице
640
Еспресо мартини
вотка, ликер од кафе, еспресо
650
Аперол шприц
аперол, просеко, сода
650
Кампари тоник
кампари, сируп од зове, тоник
650
Росини
просеко, пире од малине
580
Хуго
просеко, сируп од зове, нана, лимета
580
Безалкохолни мохито
сок од јабуке, лимета, браон шећер, нана, спрајт
550

ШОТОВИ

"Б-52"
слатки крем ликер, ликер од кафе, ликер од наранџе
330
Б-52
слатки крем ликер, ликер од кафе, ликер од наранџе
450
Мало црно
слатки крем ликер, ликер од кафе
450
Карађоз
тенеси виски, ликер од кафе, ликер од наранџе
480